kolmapäev, august 31

ja ma polegi terve suvi jälle kirjutanud. okei. see suvi oli täiesti ulme. müstika, võiks öelda. kohutavalt palju uusi tutvusi, kohutavalt palju trippimist ja oioi kui palju kurje asju. samas, mul on vapustavalt lõbus olnud. ja jah, ma tõesti TAHAN kooli minna. tõesti ootan. homme on see päeev : D. ma ei oska isegi mitte midagi rääkida selle suve kohta siia, sest seda romaani ei jaksaks ma ise ka lugeda.

aga ma tean, et see on ainult tühi lubadus, aga ma tegelikult ka üritan nüüd jälle kirjutama hakata : ). tegelikult ma olen korduvalt see suvi juba mõelnud, et nonii, alustan algusest ja kirjutan kõik ära. aga noooo tra see ei ole üldse nii kerge : D

elu läks see suvi jube kiireks. eelmine aasta ma olin pool aega väljas ja pool aega kodus. see suvi ei möödunud vist ühtegi päeva, kus ma kordagi väljas poleks käinud. esimesed kaks kuud ma ei jõudnud ju üldse enne kella kahte öösel koju, nüüd viimastel nädalatel on rahulikumaks jäänud.

sellegipoolest, ma olen sellest ulmesuvest nii kohutavalt väsinud. ma olen sellest igapäevasest tripppimisest nii kurnatud. ma olen ennast sõna otseses mõttes lolliks trippinud.

aga see kooliaasta tuleb müstika. täiesti, wow, ma ei kujuta ette, millega me nüüd hakkama hakkame saama. nii palju plaane ja ideid, mis peab ära tegema. PLUSS, mul tuleb kohe sünnipäev!

aga olgu, küll me veel näeme, kiisud : )

3 kommentaari:

  1. Kiiisu... Millal ma sind jälle näen? Is soo miss you. :C Tule Tartusse külla meile kõigile. ( :

    A.:*

    VastaKustuta
  2. teile kõigile? :d teid pole seal üldse nii palju : P

    VastaKustuta
  3. Ou, piff, kirjuta või tule nüüd siia!!!! ( ;

    VastaKustuta