reede, märts 25

jeeesus kui kaua ma olen hoogu võtnud, et siia jõuda lõpuks.

okei, ee, viimane asi oli joosua sünnipäev? 12ndal ma käisin tapperis, ma tean, aga ma ei mäleta, mis seal toimus. ee. ahaa. siis oli viimane koolinädal. ja siis hakkas vaheaeg. IT'S FRIDAY FRIDAY GOTTA GET DOWN ON FRIDAY. vale. igaljuhul. reede õhtul käisime elsbethi ema tööjuures. see, kuhu ma ööseks läksin, khm, ei ole oluline eks. siis laupäeval pidi jensi sünnipäev olema, aga me olime kõik täiega väsinud ja siis istusime lihtsalt helena juures ja tegime lahja õhtu ja ma läksin viimase bussiga koju.

pühapäeval käisin gerdaga tätokat tegemas, amazing. täiega lahe. mõtlesin et peaks ka endale ikka tegema. aga see on nii raske otsus. ma ei kujuta ette mingi asja tegemist eluks ajaks. noh, tänapäeval on palju variante tätokaid maha ka saada, aga what's the point sellel juhul nagu. tätoveering on just see commitment, mille sa teed eluks ajaks. ja see on whoa kui kunst. see on lihtsalt ära rikutud mingite kuradi tramp stampide ja ma ei tea mille poolt. nõme, noh. kui keegi endale midagi naha alla laseb kraapida, võiks see olla mingi tähendusega. ma mõtlengi selle pärast, et peaks ikka tegema kas taaveti tähe või siis viiulivõtme või midagi selles stiilis. midagi, mis mulle palju tähendab. ja palju tähendab elu lõpuni. lihtsalt raske on ette kujutada, kes ma olen 5-10 aasta pärast ja mida ma siis tahta võiksin.

olgu. teisipäeval sain johannaga kokku, trippisime läbi terve vanalinna, issand kui mõnus oli. patrickus friikad, revalis kakao ja toompeal vaateplatvormid. ma polegi kusjuures kunagi lihtsalt VAADANUD. mul on alati mingi eesmärk kuhugi jõuda, mul on alati kiire. aga ma ei vaata kunagi enda ümber. noh, vaatan, ega kuskil ilusaid poisse pole, aga see on veidi teine asi, eksju : )). see lollakas talv võiks juba ära minna, sest mul on viimasel ajal tekkinud tunne, et tahaks lihtsalt jalutada. lihtsalt mõeldes. aga pagan võtaks, sellise ilmaga väga ei taha ju pikemaks ajaks kui vaja õue minna.

kolmapäeval läksin tartusse. haha see oli nii lamp tegelikult. aga noh, odavad piletid, miks mitte. tartusse jõudes sain annemari ja mihkliga kokku ja läksime ruuni pitsat sööma. om nom mulle meeldib see tšillipitsa seal. üheksa paiku läksime ristiisasse edasi ja saime ühtlasi silveri, inno ja kairiga kokku, kellega ma terve õhtu veetsin. käisime käbe enne kümmet poes ja liikusime silveri juurde. need lollakad tegid lan partyt seal, ma olin outsider, sest mul pole läpakat. niu. lõbus oli sellegipoolest. tegime silveriga sõbrapilte mingi miljon tükki ja siis lõpuks saime ühe piisavalt normaalse, et selle saaks feissi panna :D:D. ei, mul pole elu, tänan küsimast. mingi mnjeh, kolme-nelja paiku vajusime ära. silver läks hommikul kooli, meie magasime edasi. kui ta koju jõudis, oli meil pool tundi aega, et bussi peale jõuda. olekski peaaegu maha jäänud, jooksime nagu segased. mul oli endiselt veidi halb olla ja kogu see jooksmine keerutas mu sisikonna päris korralikult ära, suht rõve oli bussis mingi esimesed pool tundi. anoh, siis silver hakkas mingeid ajunärve vms õppima ja ma kuulasin muusikat ja lugesin raamatut jne. suht kiiresti tundusime tallinna jõudvat kusjuures.

okei, igatahes. jõudsime tallinna, ma tulin koju, jeje, siis isa viis mu linna ja ma läksin tappeeriissee. tra see on mu lemmmikkoht viimaselajal. okei tegelikult see on ilmselt koguaeg mu lemmikkoht olnud. aga mingi uus võlu on sellel kohal, mis ma endajaoks avastanud olen. seal on nagu kuidagi niivõrd vähe inimesi, sest see mõttetu rahvas on parematele jahimaadele liikunud vms. ja siis on ainult selline kvaliteetrahvas, kellega on nagu tsill. isegi kui ma neid ei tea. tapperis pole viimased paar korda olnud mitte ühtegi inimest, kellega ma tuttavaks saada ei tahaks. okei, okei, paar erandit on. aga see on niiiii väike osa sellest tegelikult võrdlemisi suurest publikumist. tänu arkole ma jäin eile burn stillile ka, muidu oleks isa järgi tulnud. aga reaalselt TÄNU arkole. sest see oli väga võimas, mis nad tegid seal. vääga meeldis. ja mainiks ära, aia mu kael.

issand miks ma nii pikalt kirjutan, kes seda lugeda viitsib :D

2 kommentaari: